Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

“Kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz“

“Kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz“

“Kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz“

Adana Kamu Müteahhitleri) Adana Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne atanan Nevzat Özer’e hayirli olsun ziyaretinde bulunarak basarilar diledi. AKAMDER Baskani Mustafa Karslioglu ve yönetim kurulu üyeleri Sayim Azmaz, Adnan Kemali Ünal, Mehmet Ali Inan, Arif Çetin; Adana Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne atanan Nevzat Özer’e hayirli olsun ziyaretinde bulunarak basarilar diledi.

 

‘DESTEKLERIMIZ DEVAM EDECEK’

AKAMDER Baskani Mustafa Karslioglu ziyaret ile ilgili açiklamasinda; “Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü STK olarak bizim kirmizi çizgilerimizden birisidir. Kurumun manevi ve maddi yönden varligi çok önemlidir. O yüzden desteklerimiz devam edecek. Bu yilda Korona önlemleri ölçüsünde geleneksel iftar yemegimiz yapilacaktir. Biz her daim kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edecegiz. “Ifadelerinde bulunarak kurumun yaninda olacaklarini sözlerine ekledi.

 

‘ADANA INSANIMIZIN YARDIMSEVERLIGI ÖNEMLIDIR’

Adana Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne atanan Nevzat Özer; “Kurum olarak görevimizin bilincinde olarak hizmetlerimizi vermekteyiz. Adana da ise bizlere sürekli destek veren insanlarimizin yardimlari büyük önem arz etmektedir. Bu anlamda STK olarak AKAMDER in desteklerinin çok önemli oldugunu biliyoruz. Bunlarin artarak devam edecegine inaniyoruz. Bu ziyaretleri de bizi son derece menün etmistir. Tüm AKAMDER camiasina tesekkür ediyoruz.” Dedi.

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli